Java Adobe Flex Developer
Vacaturenummer 769
Functieniveau HBO
Presentatie opdrachtgever Voor een internationale aanbieder van IT-diensten zijn wij op zoek naar Java Adobe Flex Developers M/V. Onze opdrachtgever zet de visie van klanten om in resultaten door middel van hi-tech transactiediensten, advies, systeemintegratie en beheer van de uitvoering. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 5,1 miljard euro en heeft 49.000 werknemers.
Functie-informatie Als Java Adobe Flex Developer hou je je bezig met de analyse, het ontwerp, de bouw, het testen en de installatie van informatiesystemen. Tevens behoort het aanbrengen van wijzigingen en het onderhoud tot de werkzaamheden. Al deze werkzaamheden gebeuren in overeenstemming met de klant, volgens de opgestelde specificaties.
De Java Adobe Flex Developer richt zich op de front end ontwikkeling van applicaties. Dit stelt eisen aan communicatie en creativiteit.

In de rol van Java Developer zijn er diverse deelgebieden waarin je je kunt specialiseren. Uiteindelijk kan je doorgroeien tot een lead developer, technisch architect of teamleider. Als ervaren Java/J2EE Adobe Flex ontwikkelaar ben je in staat om de interactie tussen applicaties en gebruikers vorm te geven en zo optimaal mogelijk te realiseren.
Functie-eisen · Afgeronde HBO - of WO ICT opleiding (bv HIO);

· Minimaal 3 jaar ervaring met Java SE en/of Java EE;

· Ervaring met frameworks als Spring, Java Server Faces, Hibernate, Seam en/of JUnit;

· Ervaring met Adobe Flex en front end ontwikkeling;

· Ervaring met Open Source producten als Ant, Maven, Eclipse en/of MySQL;

· Kennis van methoden als Agile, RUP, Scrum en/of eXtreme Programming;

· Certificering is een pré;

· Ondernemend, zelfstandig, maar ook een teamspeler;

· Goede communicatieve vaardigheden;

· Goede beheersing van de nederlandse en engelse taal is een vereiste.
Aanbod Je wordt een carrière geboden waarin je volop ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven in een dynamische, informele werkomgeving. Daarnaast betaalt onze opdrachtgever een uitstekend salaris met een modern pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Te denken valt aan een eindejaarsuitkering, vervoersbudget en volop opleidingsmogelijkheden.