Testanalist
Vacaturenummer 768
Functieniveau HBO
Presentatie opdrachtgever Voor een internationale aanbieder van IT-diensten zijn wij op zoek naar Testanalisten M/V. Onze opdrachtgever zet de visie van klanten om in resultaten door middel van hi-tech transactiediensten, advies, systeemintegratie en beheer van de uitvoering. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 5,1 miljard euro en heeft 49.000 werknemers.

Functie-informatie Als testanalist ben je verantwoordelijk voor het plannen, ontwerpen, uitvoeren, rapporteren en beheren van diverse testen, gebruik makend van testtechnieken en conform een standaard testmethodiek. Je begeleid de klant bij het accepteren van software. Je bent in staat om de positie van de opgeleverde software in de onderliggende bedrijfsprocessen te onderkennen en de invloed en werking ervan te overzien en aan te tonen middels tests. Je beschikt over de benodigde competenties voor het zelfstandig uitvoeren van complexe testopdrachten en kunt sturing geven aan het gehele testtraject.
Functie-eisen · HBO of WO niveau;

· Minimaal 3 jaar werkervaring als testanalist. Minimaal 1 jaar ervaring als acceptatie- of business tester.

· Je hebt een uitgebreide kennis van minimaal 1 van deze branches: Finance, Insurance, Public, Healthcare, Energy, Retail

· Je hebt kennis van minimaal 1 van de volgende tooling: HPQC, QTP, IBM, Borland (Caliber), ARIS

· Je hebt kennis van business processen

· Je bent T-Map of ISTQB gecertificeerd.

· Daarnaast verwachten wij echte teamspelers met sterke communicatieve vaardigheden, zowel richting klanten als richting collega's. Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht, enthousiasme, hebt een charismatische uitstraling en commercieel bewustzijn.

· Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.
Aanbod Er wordt een carrière geboden waarin je volop ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven in een dynamische, informele werkomgeving. Daarnaast betaalt onze opdrachtgever een uitstekend salaris met een modern pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Te denken valt aan een eindejaarsuitkering, vervoersbudget en volop opleidingsmogelijkheden.