Microsoft Architect
Vacaturenummer 767
Functieniveau HBO
Presentatie opdrachtgever Voor een internationale aanbieder van IT-diensten zijn wij op zoek naar Microsoft Architecten M/V. Onze opdrachtgever zet de visie van klanten om in resultaten door middel van hi-tech transactiediensten, advies, systeemintegratie en beheer van de uitvoering. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 5,1 miljard euro en heeft 49.000 werknemers.
Functie-informatie Je speelveld is het ontwerp en implementatie van architectuuroplossingen voor trendsettende applicaties en systemen. Je gebruikt je kennis en ervaring van het Microsoft domein, de laatste Microsoft producten en technologieŽn. Als architect vertaal je de visie van de klant naar architecturen, processen en systemen en draag je zorg voor de goede implementatie hiervan. Hierbij heb je een sturende en bewakende rol richting de developers.


Je gaat onderdeel uit maken van de landelijke Microsoft Technologies practice en kunt profiteren van de kennis van ruim 250 enthousiaste collega Microsoft professionals. Je vormt met andere architecten een kennisteam en op basis van jouw expertise draag je bij aan het ontwikkelen van de visie op het vakgebied en het verder vergroten van de expertise op het gebied van Microsoft Integration.Belangrijke competenties zijn: .Net, MOSS, BizTalk, SQL-Server.
Belangrijke Solutions: Information Worker Solution Ė MOSS 2007, de implementatie aanpak voor SharePoint, IMPRESS for VSTS, het inrichten van hoogwaardige ontwikkelstraten, en Your Agile Software Solution (YASS!), de aanpak voor agile software development.
Functie-eisen ∑ Afgeronde HBO- of WO opleiding;

∑ Senioriteit in kennis en ervaring van het Microsoft domein en state-of-the-art Microsoft technologieŽn;

∑ Relevante werkervaring als architect;

∑ Kennis op het gebied van architectuur vanuit LEAP of andere trainingen;

∑ Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
Aanbod Je wordt een carriŤre geboden waarin je volop ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven in een dynamische, informele werkomgeving. Daarnaast betaalt onze opdrachtgever een uitstekend salaris met een modern pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Te denken valt aan een eindejaarsuitkering, vervoersbudget en volop opleidingsmogelijkheden.