Java Developer
Vacaturenummer 766
Functieniveau HBO
Presentatie opdrachtgever Voor een internationale aanbieder van IT-diensten zijn wij op zoek naar Java Developers M/V. Onze opdrachtgever zet de visie van klanten om in resultaten door middel van hi-tech transactiediensten, advies, systeemintegratie en beheer van de uitvoering. Het bedrijf heeft een jaaromzet van 5,1 miljard euro en heeft 49.000 werknemers.
Functie-informatie Als Java Developer hou je je bezig met het analyseren, ontwerpen, bouwen, testen en installeren van informatiesystemen. Tevens behoort het aanbrengen van wijzigingen ten behoeve van de ontwikkeling en/of onderhoud van systemen tot de werkzaamheden. Dit in overeenstemming met de klant volgens de overeengekomen specificaties. Je richt je op één technologisch gebied, tw Java/J2EE-omgevingen binnen oa. IBM Websphere of de Open Source-omgevingen.

Binnen de functie van Java Developer bestaan deelgebieden waarin je je kunt specialiseren. Daarnaast kan je binnen deze specialisatie een rol als lead developer, technisch architect of teamleider invullen. Als ervaren Java/J2EE Specialist ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van functionaliteiten in alle lagen van een applicatie. Je bent een coach en/of mentor voor de rest van je team(genoten). Je geeft daarbij structurele input aan de complexe oplossingen, van analyse en architectuur tot en met implementatie. Je werkt in teamverband met moderne technieken, ontwikkeltools en methodes binnen de Java, integratie en messaging speelveld.
Functie-eisen
· Afgeronde HBO - of WO ICT opleiding;

· Minimaal 3 jaar ervaring met Java SE en/of Java EE;

· Ervaring met frameworks als Spring, Java Server Faces, Hibernate, Seam en/of JUnit;

· Ervaring met applicatieservers als JBoss, Glassfish, IBM WebSphere, BEA Weblogic en/of Oracle AS;

· Ervaring met Open Source producten als Ant, Maven, Eclipse en/of MySQL;

· Kennis van methoden als Agile, RUP, Scrum en/of eXtreme Programming;

· Certificering is een pré;

· Ondernemend, zelfstandig, maar ook een teamspeler;

· Goede communicatieve vaardigheden;

· Goede beheersing van de nederlandse en engelse taal is een vereiste.
Aanbod Er wordt een carrière geboden waarin je volop ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven in een dynamische, informele werkomgeving. Daarnaast betaalt onze opdrachtgever een uitstekend salaris met een modern pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Te denken valt aan een eindejaarsuitkering, vervoersbudget en volop opleidingsmogelijkheden.