Manager accountancy
Vacaturenummer 762
Functieniveau HBO niveau
Functie-informatie Als manager accountancy geef je leiding aan een groep medewerkers bestaande uit senior en assistent accountants. Dit houdt in dat jij eindverantwoordelijk bent voor zowel acquisitie en relatiebeheer evenals voor de interne organisatie. Daarnaast ben je zelfstandig projectverantwoordelijk voor een pakket van ca. 40-60 cliŽnten. De gevarieerde groep cliŽnten bestaat uit onder andere zakelijke dienstverleners, IT bedrijven, bedrijven in de biotechnologie, reclame, telecommunicatie en diverse BNíers. Voor deze cliŽnten ben jij de contactpersoon; beantwoord de vragen van de cliŽnt, regelt de facturatie en tijdige afronding. De partners geven je begeleiding en aansturing. Tijdens een intersief partner traject wordt je begeleidt om binnen 2-3 jaar partner te worden.
Functie-eisen ē Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting BE of AC en een (bijna) afgeronde opleiding RA/ AA.
ē Minimaal 6 jaren relevante werkervaring op een accountantskantoor;
ē Ervaring als leidinggevende van minimaal 3 assistenten;
ē Up-to-date kennis van het vak.
Aanbod Het bedrijf biedt je een salaris in de schaal Ä 4803,-- tot Ä 9196,-- bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring. Naast je bruto salaris ontvang je 8% vakantiegeld, een onkostenvergoeding en naar keuze een mobiliteitsbudget of leaseauto. Tevens stellen wij een laptop en BlackBerry ter beschikking. Het bedrijf heeft een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen. Daarnaast hebben ze een bonusregeling en bieden de mogelijkheid extra vakantiedagen te verdienen en te kopen. Wil jij een relevante opleiding volgen, dan betalen zij je studie.